tomtekulla
Tystberga

Tomtekulla

Välkommen till Tomtekulla – Handla Närproducerade varor i vår gårdsbutik!
Här hittar man närproducerade varor som jordgubbsaft, jordgubbsylt, gammaldags inlagda rödbetor, gammaldags inlagd skivad smörgåsgurka, Tomtekullas gurkmix och ramlökssmör.
Under säsong säljs här även grönsaker som rödbetor, morötter, dill/krondill med mera. Missa inte att titta in i Tomtekullaboden vid besök på gården!

Tomtekulla med sitt självplock av jordgubbar (sommartid) startades 1976 av paret Ellert och Siv-Britt Andersson. Under en 25-årsperiod blev Tomtekulla en mötesplats med hundratals besökare varje dag, och än idag kommer folk i Sörmland ihåg Tomtekulla med sina jordgubbar.

Caféet och serveringen håller öppet under jordgubbssäsongen. Här bjuds det på kaffe, läsk, glass och nybakade bakverk och smörgåsar och en stunds avkoppling i solen i vår uteservering.

I Tomtekullaboden hittar man närproducerade varor som jordgubbsaft, jordgubbsylt, gammaldags inlagda rödbetor, gammaldags inlagd skivad smörgåsgurka, Tomtekullas Gurkmix och ramlökssmör.

Under säsong säljs här även grönsaker som rödbetor, morötter, dill/krondill med mera, och gårdsbutiken fylls på vartefter hand som produkterna blir klara.

Mer om Tomtekulla!
Verksamheten avslutades 2002, och i år tar paret Fredrik Larsson och Maria Åndberg över stafettpinnen och startar upp verksamheten igen efter 16 år. Här finns det självplock och försäljning av jordgubbar (sommartid) och café med hembakt som på mormors tid.

Välkomna till oss!

Kontakta

Tomtekulla
Tomtekulla 1611 94 Nyköping
61060 Tystberga
58.80687012, 17.25906413
Se karta