Gnesta

Smakvärde

Smakvärde hjälper livsmedelsproducenter, mathantverkare och måltidsaktörer att smaksäkra produkt och verksamhet.

Jag heter Anna Karin och en rolig och viktig del av mitt liv är mat och framförallt hur vi kan uppleva mat med våra fem sinnen. Jag vill gärna sprida detta vidare till fler och startade därför Smakvärde.

Genom att använda sensorisk analys, det vill säga våra sinnen, i en bedömningssituation kan flera egenskaper hos produkter eller måltider mätas samtidigt. Det bidrar till en helhet från idé via koncept, produktion, marknadsföring och försäljning till nöjda konsumenter, gäster och vinst.

Jag vet av erfarenhet hur viktigt det är att arbeta med sensorisk analys och erbjuder därför information, rådgivning och handledning kring smakbedömningar och produktutveckling. Vi ser tillsammans vilka förutsättningar producent eller verksamhet har för att göra sensorisk analys själv.

Jag erbjuder också hjälp med sinnesmarknadsföring. Genom att ta fram en sensorisk beskrivning kan man utveckla ett språk för hur produkten upplevs. Beskrivningen lyfts sen fram på förpackningar, vid marknadsföring och försäljning.

Kontakta mig gärna för ett förutsättningslöst möte, så berättar jag mer och vi ser hur jag kan applicera min kunskap på er produkt eller verksamhet.

Kontakta

Smakvärde
Plogvägen 1
64634 Gnesta
59.0573406, 17.301164900000003
Se karta