sjöholms gård
Flen

Sjöholms Gård gästar Lida gård

Vi kommer delta under Aptitrundan vår lördag 29 och söndagen 30 maj. kl. 10-16. Vi står på Restaurang och Café Lida Gård utanför Flen. Här kan du köpa kött, korvar och hamburgare. Vi kommer också grilla på plats, på restaurangen på Lida gård har köket specialkomponerat en meny baserat på råvaror från oss. Här finns också produkter från Warbro Kvarn, Nils Oscar, Julita Rapsolja och många fler..

Välkommen på en Aptitrunda du sent kommer glömma.

Så här arbetar Aptitrundan vår med Covid-19 – Läs mer HÄR!

Sjöholms Gård är beläget i södra delarna av Södermanland och drivs av Håkan och Claes Persson.

Totalt brukas fem gårdar på ca 800ha totalt. 300ha betesmark och 500ha åkermark många olika förutsättningar.

I Katrineholm på Industrigatan 3 så finns vi i samma lokal som Katrineholms Fastighetsservice, här har vi fyllt kylar och frysar med våra produkter och håller öppet en till ett par dagar i veckan.

Följ oss på Facebook eller Instagram för att se när vi har öppet nästa gång. Ett annat sätt att handla våra produkter är att gå med i Facebookgruppen -REKO Katrineholm. Här lägger VI och andra producenter ut våra produkter till försäljning varannan vecka.

Du beställer smidigt i gruppen vad du önskar köpa, du betalar med Swish och hämtar sedan dina produkter på parkeringen mellan restaurang Olympus och Kvarnen, korsningen Malmgatan/Fredsgatan.

Utlämningen sker tisdagar ojämna veckor kl 18:00-18:30. Tredje och sista sättet som du kan handla våra produkter är att skicka oss ett meddelande i ett formulär från vår hemsida, därefter kontaktar vi dig för att slutföra din beställning.

Välkomna!

Kontakta

Sjöholms Gård gästar Lida gård
Lida Gård
642 92 Flen
59.041513532244, 16.571200298926
Se karta

Försäljning av naturbeteskött

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Våra produkter