Kvicksund

Sagolika Keramik

Varmt välkomna till Sagolika Keramik! under Aptitrundan höst, 10-11 september kl. 10-16

Här kan ni besöka vår keramik ateljé där all tillverkning sker. I ateljén kan ni handla koppar, fat & skålar i olika storlekar och design. I vårt café kan ni njuta av en gofika med hembakat och slå er ner i trädgården eller vårt vackra orangeri. 
Vi ses! /Kerstin

Vi på Sagolika keramik tillverkar keramik av två sorters lera dels i Lergodslera som ändvänds till prydnadssaker som Änglar, Tomtar och Ljusstakar.

Vi har dessutom haft en stor efterfrågan på keramik som bruksföremål, typ kaffe & Tekoppar, Mattallrikar, Skålar och Blomkrukor och för att möta den efterfrågan har vi nu börjat arbeta i Stengodslera, alla sakerna är blyfria och produkter utan guldinslag går att maskindiska och köra i Micro.

Hos oss finner ni även vårt mysiga kafé, trädgård och butik med ”rostiga saker”.
Utöver butiken finns vi med på olika marknader, besök vår hemsida för att se vilka och vart.

Hjärtligt Välkomna

Hitta hit!
Från Eskilstuna: Tag avfart 129 från E20 i rondellen kör gamla vägen mot Tumbo ca 3,2 km, förbi Tumbo kyrka, Kör över tågbron, följ våra skyltar Sagolika Keramik från väg 939, Kör över tågbro nr 2, Tag höger mot Sagolika Keramik. Kör förbi den lilla klungan av fem hus, kör över gärdena och keramikverkstaden ligger i första huset till höger. Huset är vitt och grönt med stora popplar i tomtgränsen.

För er som kommer från Kvicksund, sväng av väg 56 kör mot Tumbo, kör 2km, innan tågbron tar ni höger vid skylt Sagolika Keramik, Kör över tågbro, Tag höger mot Sagolika Kramik, kör förbi den lilla klungan av fem hus, kör över gärdena och keramikverkstaden ligger i första huset till höger.  Huset är vitt och grönt med stora popplar i tomtgränsen.

Kontakta

Sagolika Keramik
Sofieberg Tumbo
63531 Kvicksund
59.4335953, 16.3385793
Se karta

Beställ online

Finns varan i lager så skickas den omgående, vid eventuell slutförsäljning återkommer vi med leveranstid för just din beställning.

380kr

Sagolika Keramik

Oljelampa

      Drejad oljelampa, glaserad och med 2 hjärtan i guld.

450kr

Sagolika Keramik

Såskanna

     Drejad och glaserad såskanna med 2 st hjärtan i guld.

150kr

Sagolika Keramik

Äggkopp

Drejad glaserad äggkopp med fat för äggskalen