stortotget
Katrineholm

Stortorgets Bistro & Café | Ceith & Agnes Mat och Dryck

Vi på Ceith & Agnes Mat och Dryck har en stor passion för mat och dryck. Därför vill vi alltid kunna erbjuda våra gäster god lokal producerad mat som serveras efter säsong.

Vi har något som passar för hela familjen och ni är mer än välkomna att besöka vår restaurang för en trevlig lunch eller middag med din familj eller bekanta.

OM RESTAURANGEN
Restaurangen Ceith & Agnes Mat och Dryck startades år 2018 och ni hittar vår restaurang på Stortorget 10 som ligger nära och centralt i Katrineholms centrum. Här blir du alltid bemött med värme och en trevlig och services inriktad personal.

På sommarhalvåret är våran uteservering öppen där ni kan avnjuta en god lunch eller middag tillsammans med familj och vänner.

VAD VI HAR ATT ERBJUDA
Vi på Ceith & Agnes Mat och Dryck erbjuder Catering av olika event så som bröllop, privatfester, företagsfester och andra speciella tillfällen som är värda att fira. Här kan du även få ta del av våra matlagningskurser där du får lära dig att bli en bättre hemmakock eller förfina dina kunskaper i köket. Läs mer om våra dryck & matlagningskurser.

Vi kan även låna ut vår festlokal för den som vill ha en helkväll tillsammans med familj, vänner och kollegor utan att behöva tänka på stöket som blir efter.

HÄR FINNS VI
Vår restaurang hittar ni mitt i Katrineholms centrum på Stortorget 10. Fördelen med att vår restaurang är så centralt placerad är att det ligger ett stenkast ifrån resecentrum som gör det smidigt taxi och bussförbindelser.

VÅR MAT
Hos oss kan du alltid vara säker på att den mat vi serverar dig är gjorda på lokalt producerade råvaror som är av högsta kvalité. Om du har en allergi eller är gluten/laktosintolerant så anpassar vi självklart maträtterna så att dom passar er.

CATERING
Vi erbjuder förstklassig catering åt privatpersoner och företag i hela Katrineholm. Med vår catering kan du enkelt luta dig tillbaka och låta oss ta hand om maten så att du får tid över till att faktiskt umgås med dina gäster eller kollegor.

Vi har ett stort urval catering till olika tillfällen. Läs mer om vår catering via knappen nedan.

MATLAGNINGSKURSER
Bli en bättre hemmakock med våra matlagningskurser och fin slipa dina kunskaper i köket. Vi har ett flertal olika matlagningskurser där vi lär er att laga mat ifrån grunden och ger er tips på hur ni kan effektivisera matlagningen och experimentera med olika kryddor och råvaror.

FESTLOKAL
Är du/ni i behov av att låna en festlokal där du och dina nära och kära kan umgås och festa tillsammans? Våran festlokal lånar vi gärna ut till dig gratis i samband med att ni beställer en av våra olika catering alternativ.

I lokalen ryms 54 personer och har alla förutsättningar för en lyckad fest. Läs mer om detta via knappen nedan.

Kontakta

Stortorgets Bistro & Café | Ceith & Agnes Mat och Dryck
Fabriksgatan 10
641 30 Katrineholm
58.9960969, 16.206073399999923
Se karta

Etiketter