Strängnäs

Life By Lisen

Lisen Sundgren är specialist på användningen av vilda och odlade ätliga växter, en pionjär som i över två decennier delat med sig av sin kunskap. Prisbelönt författare, föreläsare och mentor. Som Natur- och skogsterapiguide, kostrådgivare och herbalist förespråkar hon ett liv i samspel med naturen och har arbetat som konsult åt några av Sveriges främsta restauranger. Allt för att väcka intresse för naturen, för en hållbar, sinnlig livsstil och naturlig hälsa.

VEM ÄR JAG?

Vi är natur. När vi återknyter till den, umgås med de, påminns vi om vilka vi är och då mår både vi och naturen bra. Vår relation till naturen påverkar i allra högsta grad relationen till våra liv.

Jag är ständigt nyfiken på de här relationen, hur jag på olika sätt kan hålla en levande, lära av den och dela vad jag lärt med andra. Jag samlar vilda ätliga växter, vandrar i skog och mark, ägnar mig åt Natur och skogsterapi och guidar Skogsbad, skriver böcker och håller kurser land och rike runt.

“Naturen skyndar inte, men allting äger rum.”
Lao Tzu

Under ett par decennier har jag ägnat mig åt att både utbilda mig själv och lära ut vad jag kan om naturens läkande krafter, om hur örter kan förbättra hälsan och om det lustfyllda i att plocka sin mat i naturen runt knuten. Vilda växter är hett inom modern gastronomi och jag har haft förmånen att samarbeta med några av Sveriges främsta kockar, plockat och gjort roliga gästspel.

Jag är författare, utbildad örtterapeut, homeopat, licensierad kostrådgivare och certifierad Natur-, och skogsterapiguide.

VAD JAG KAN ERBJUDA DIG

Jag håller workshops, vilda vandringar, events/kurser med vild matlagning, skriver böcker, arrangerar Natur- och skogsterapi vandringar (Skogsbad) och en hel del annat.

Nära samarbeten har jag till exempel med Rosendals trädgård, Artipelag, Sigtunahöjden, Osprey farm och Aveqia.

Är du intresserad av att boka en vandring, ett event eller en skräddarsydd kick-off till ditt företag så hör av dig!

KURSER OCH SKOGSBAD

Läs mer och boka in dig på någon av mina kurser HÄR!

Info in English

MINA BÖCKER

Att skriva är också det en av mina passioner. Det är en ynnest och ett privilegium att genom böcker nå ut till andra med det som jag brinner mest för, det som gör mig nyfiken, hänförd och ger mig mening. Läs mer! –  Beställ böcker HÄR!

Kontakta

Life By Lisen
Fogdö Norrabjörka 3
645 92 Strängnäs
59.4659758, 16.8701194
Se karta