Nyköping

Hardö Kultur AB

Hardö kultur – levande mat och dryck!
Kombucha, Surkål, Kimchi, Kvass, Vinäger. Innehåller essentiella bakterier, livsviktiga för vår hälsa. Fermentering är ett urgammalt sätt att ta tillvara på råvaror och samtidigt kultiveras välgörande bakterier, även känt som probiotika. Det gör att maten konserveras i en naturlig process, samtidigt som den vitaliseras. Det ökar näringsinnehållet och kroppen får lättare att ta upp näringen eftersom fibrerna bryts ner i processen. Hardö Kultur -levande mat och dryck. Gör det nyttiga godare!

Kontakta

Hardö Kultur AB
Winges väg 14
611 39 Nyköping
58.7557458, 16.9853241
Se karta

Beställ online

49kr

Hardö Kultur AB

Black Garlic 1 st

Black garlic är en helt vanlig vitlök som har förändrats i både smak och utseende genom en process…

529kr

Hardö Kultur AB

Black Garlic 12-pack

Black garlic är en helt vanlig vitlök som har förändrats i både smak och utseende genom en process…

179kr

Hardö Kultur AB

Black Garlic 4-pack

Black garlic är en helt vanlig vitlök som har förändrats i både smak och utseende genom en process…

259kr

Hardö Kultur AB

Black Garlic Habanero Sting 4-pack

Paketet innehåller 4 st black garlic samt 1 st 4 cl flaska med Habanero Sting. En smaksensation!…

35kr

Hardö Kultur AB

Chilisalt - gul chili

Ett hett flingsalt med fermenterad gul chili. Aji lemon och gul Habanero som krossats och därefter…

35kr

Hardö Kultur AB

Chilisalt - röd chili

Ett hett flingsalt med fermenterad röd chili. Krossad chili som har fermenterat i 6 månader, sedan…

98kr

Hardö Kultur AB

Chilisås - Habanero Fire Chocolate

En mycket het och kraftfull chilisås med toner av choklad. Habanero Fire Chocolate har…

59kr

Hardö Kultur AB

Curtido

Curtido är en El salvadoransk fermenterad grönsaksblandning med kål, lök, vitlök, Jalapenos,…