Frankly Foods
Eskilstuna

Frankly Foods

Frankly’s motto är ”ärlig gourmetkorv”. För oss på Frankly innebär det att vi gör vårt yttersta för att göra en simpel korv till en riktig smaksensation. Våra korvar innehåller riktigt bra kött, i dagsläget använder vi oss av kött från Nibble Gårdsgris som ligger mellan Västerås och Enköping. En grisgård som är klimatcertifierad och märkt med Svenskt Sigill. Vi tar korvhantverket till den högsta möjliga nivån genom att använda hela ekologiska kryddor som rostas och mals i samband med tillverkningen. Det gör vi för att vi har hög respekt för vår viktigaste råvara, köttet.

Att vi strävar mot ärlighet handlar främst om att vi vill kunna vara transparenta med allt som rör våra produkter. Alltifrån var köttet kommer ifrån och vilka delar på djuret vi har använt för en specifik produkt.

Vi tror inte att dålig korv har framtiden för sig, därför satsar vi på korv av riktigt hög kvalitet som är värd att betala lite extra för. Slutresultatet är riktigt goda korvar, som inte lämnar någon dålig eftersmak.

Kontakta

Frankly Foods
Lundblandsvägen 31
633 49 Eskilstuna
59.362450209784, 16.528732576013
Se karta

Köp

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Våra produkter