Frankly Foods
Mariefred

Frankly vid hamnen

Välkommen att besöka oss, vi står vid hamnen vid marinan mitt i Mariefred hela sommren – lunch serveras kl. 12-15.

Välkommen till vår foodtuck som är fylld med godsaker, här han du köpa ”ärlig gourmetkorv”. Varje dag serverar vi dagens lunch, vår foodtruck fungerar både som korvlucka och korvbutik. Här kan du äta och köpa med dig hem korvhantverk i världsklass.

Passa också på att besöka Gripsholms värdshus, ett av landets äldsta värdshus. Mitt i Mariefred ligger butiken Äta Ost & Deli i Mariefred  här har man fokus på lokalt mathantverk. Här finns ost, chark och tillbehör, viltkött, sörmländskt kött från lokala mathantverkare. Gillar du bakverk av världsklass måste du besöka Annas hembageri. 

10-15 minuter bort ligger Stallarholmen, där hittar du många häfta matföretagare företag. Stallarholmens Brygghus ,Bageri speceri,  Köttbutiken, Millert o Dahlén, Kilfröslunda gård och Äleby gård.

Välkomna!

Frankly’s motto är ”ärlig gourmetkorv”. För oss på Frankly innebär det att vi gör vårt yttersta för att göra en simpel korv till en riktig smaksensation. Våra korvar innehåller riktigt bra kött, i dagsläget använder vi oss av kött från Nibble Gårdsgris som ligger mellan Västerås och Enköping. En grisgård som är klimatcertifierad och märkt med Svenskt Sigill. Vi tar korvhantverket till den högsta möjliga nivån genom att använda hela ekologiska kryddor som rostas och mals i samband med tillverkningen. Det gör vi för att vi har hög respekt för vår viktigaste råvara, köttet.

Att vi strävar mot ärlighet handlar främst om att vi vill kunna vara transparenta med allt som rör våra produkter. Alltifrån var köttet kommer ifrån och vilka delar på djuret vi har använt för en specifik produkt.

Vi tror inte att dålig korv har framtiden för sig, därför satsar vi på korv av riktigt hög kvalitet som är värd att betala lite extra för. Slutresultatet är riktigt goda korvar, som inte lämnar någon dålig eftersmak.

Kontakta

Frankly vid hamnen
Gripsholmsvägen 8A
647 30 Mariefred
59.257335468627, 17.222875065731
Se karta

Köp

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Våra produkter