Frankly Foods
Mariefred

Frankly Foods gästar strandpromenaden i Mariefred

Välkommen på Aptitrundan Vår lördagen 29 maj och söndagen 30 maj, Frankly Foods står med sin Foodtruck på standpromenaden vid ”baderskan” kl. 10-16. 

”Franklys medverkan på aptitrundan kommer att kretsa kring ”gourmetkorv med tillbehör”. 

Till Aptitrundan vår passar vi på att lansera en foodtruck som kommer att stå i Mariefred under sommarmånaderna. Vi menar på att korv kan och ska vara en gastronomisk upplevelse. Med den utgångspunkten kommer vi att göra tre olika kreationer utifrån våra signaturkorvar. Den kommer att kunna fås som en mindre ”avsmakningsmeny” för den som vill prova hela korvregistret!

Du hittar oss vid ”Baderskan” längs med strandpromenaden i Mariefred. Vi ses på aptitrundan!”

/The Frankly Team

Så här arbetar Aptitrundan Vår med Covid-19 – Läs mer HÄR!

Frankly’s motto är ”ärlig gourmetkorv”. För oss på Frankly innebär det att vi gör vårt yttersta för att göra en simpel korv till en riktig smaksensation. Våra korvar innehåller riktigt bra kött, i dagsläget använder vi oss av kött från Nibble Gårdsgris som ligger mellan Västerås och Enköping. En grisgård som är klimatcertifierad och märkt med Svenskt Sigill. Vi tar korvhantverket till den högsta möjliga nivån genom att använda hela ekologiska kryddor som rostas och mals i samband med tillverkningen. Det gör vi för att vi har hög respekt för vår viktigaste råvara, köttet.

Att vi strävar mot ärlighet handlar främst om att vi vill kunna vara transparenta med allt som rör våra produkter. Alltifrån var köttet kommer ifrån och vilka delar på djuret vi har använt för en specifik produkt.

Vi tror inte att dålig korv har framtiden för sig, därför satsar vi på korv av riktigt hög kvalitet som är värd att betala lite extra för. Slutresultatet är riktigt goda korvar, som inte lämnar någon dålig eftersmak.

Kontakta

Frankly Foods gästar strandpromenaden i Mariefred
Strandvägen 2,
647 30 Mariefred
59.259187690816, 17.225632469513
Se karta

Köp

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Våra produkter