Strängnäs

Den Lokala Maten

I korsningen Gyllenhjelmsgatan och Hospitalsgatan ligger butiken Den Lokala Maten Strängnäs med sin härliga matlagningsstudio.

Under Aptitrundan Vår, 25-26 maj är butiken öppen 10-16 både lördag och söndag. Passa på och gör ett besök, detta kommer bli din favorit butik framöver, glöm inta att ta med kylväska, här finns mängde av lokala läckerheter.

”Den lokala maten-Strängnäs” är en butik där vi samlar lokalproducerad mat med full spårbarhet, råvarorna har en etisk samt hållbar bakgrund som bidrar till ett gott liv och en hållbar framtid. Vi följer råvarornas säsong i ett mycket nära samarbete med producenterna och skapar en levande butik.

Då Strängnäs, Sörmland, Sverige och världen har fan- tastiska råvaror och producenter vill vi samla dessa på en plats för att skapa lättillgänglighet och en med- vetenhet om matens ursprung samt att handla lokalt. Vi erbjuder kött, vilt, sk, mejeri, grönsaker, kryddor med mera, på ett och samma ställe för att du lätt ska kunna handla allt du behöver.

”Bra mat är en av de viktigaste ingredi- enserna för ett gott liv och en hållbar framtid. För människor, djur och för hela vår planet.”Björn Eriksson, Den Lokala Maten

Kontakta

Den Lokala Maten
Hospitalsgatan 17
64530 Strängnäs
59.376312858434574, 17.02871436111741
Se karta