Torshälla

Crêpesbaren på Hjul gäster Wäsby magasin

Vi gästar Wäsby magasin i Torshälla under Aptitrundan vår lördag 25 maj. Kom och besök oss och prova våra goda crêpes.

Vårt koncept är enkelt men ändå sofistikerat: vi erbjuder ett urval av både söta och matiga crêpes, tillagade på plats och fyllda med sörmländska ingredienser. Våra recept är noggrant utvalda och inspirerade av den franska matkulturen men har en tydlig svensk prägel. Vi lägger stor vikt vid att använda råvaror som är så lokala och färska som möjligt, helst från Sörmland och aktuella för årstiden…

På Wäsby deltar även Blommor & Brie samt gästade Pralinörskans Praliner. Läs mer om Wäsby Magasin här! 

Sörmländska Crêpesbaren på Hjul är en unik rörlig gastronomisk upplevelse som bjuder på franskinspirerade crêpes tillagade med lokala ingredienser från Sörmland. Vi är inte bara en food truck – vi är en kärleksfull hyllning till vårt hem Sörmland och dess rika matkultur, allt inpackat i en charmig, mobil bar.

Vårt koncept är enkelt men ändå sofistikerat: vi erbjuder ett urval av både söta och matiga crêpes, tillagade på plats och fyllda med sörmländska ingredienser. Våra recept är noggrant utvalda och inspirerade av den franska matkulturen men har en tydlig svensk prägel.

Vi lägger stor vikt vid att använda råvaror som är så lokala och färska som möjligt, helst från Sörmland och aktuella för årstiden..

Men Crêpesbaren på Hjul är mer än bara en matupplevelse. Vi vill också vara en del av det levande samhället i Sörmland. Vi deltar aktivt i lokala evenemang, marknader och festivaler, och vi är alltid redo att stötta våra lokala producenter och företag genom vårt arbete.

Förutom vårt urval av franskinspirerade crêpes tillagade med lokala ingredienser kommer vi också erbjuda ett brett utbud av lokala drycker till försäljning. Vi är stolta över att kunna presentera en mångsidig dryckesmeny som inkluderar lokalt producerade alkoholfria öl och cider från Sörmland, förfriskande fruktjuicer från lokala odlingar och andra drycker som speglar regionens unika smaker och dryckeskultur.

Denna mobila bar går även att hyra och är den perfekta lösningen för att höja stämningen och ge dina gäster en unik upplevelse, vare sig det är på nästa fest, bröllop, företagsevent eller mässa.

Kontakta

Crêpesbaren på Hjul gäster Wäsby magasin
Rosells väg 10
644 36 Torshälla
59.444093336874, 16.446468830109
Se karta