Järna

Bommersvik Konferens

Välkommen på Aptitrundan vår, 29-30 maj kl. 10.00-16.00

Den 29-30 maj bjuder Sörmlands matkluster in till vårens upplaga av aptitrundan, en möjlighet för Sörmlands alla pärlor att visa upp sin goda mat och fantastiska miljöer. Vi är jätteglada att vara med i år igen och satsar stort på vårens dagar. Förutom premiär av sommarens smørrebrødsmeny och vårt härliga weekendpaket med övernattning och 3-rätters middag så bjuder vi också in till massa givande aktiviteter och visningar!

Premiär av sommarmenyn!
I sommar (v 26-33) har vi öppet varje dag och kockarna har tagit fram en helt ny sommarmeny med olika sorters smörrebröd, vi gör en smygpremiär redan nu.
Lördag & söndag 11-15

Bommersviks populära brunch
Söndag 09-13

Weekendpaket 29-30 maj
1 glas mousserande vin, trerättersmiddag, bastu, del i dubbelrum & brunch på söndagen
Pris 1 595 kr per person

Pop-up grönsakshandlare
En av våra grönsaksleverantörer ställer upp sitt torgstånd, köp med dig lite härliga råvaror hem!
Lördag från kl 10:00

Visning av nyrenoverade hotellrum
Nyrenoverade rum i Milan med nya fräscha badrum, familjerum och stora vida fönster mot naturen står öppna för dig att besöka
Lördag & söndag 10-16

Inspireras av utomhuskonferens
(mer info kommer)

Visning av våra festlokaler
Vi har mycket firande att ta igen, vår eventansvarig visar er runt på våra olika festlokaler; restaurangen, barnstugan, logen och relaxen
Lördag 11:00 & 14:00
Söndag 11:00 & 14:00

Presentkortsförsäljning
Passa på att köpa ett presentkort till någon du tycker om, finns i receptionen
Lördag & söndag 10-16

Kokboksförsäljning
Köp vår kokbok – matglädje för kampanjpris, finns i receptionen
Lördag & söndag 10-16

Läs mer här!

 

Naturlig härlagad och närproducerad mat av det naturen ger. Vi lagar mat med omtanke och kvalitet, med hållbarhet och omsorg om råvaran.

Mycket av det du bjuds på hämtar vi inom en radie på två mil. Åtta kilometer från vårt kylskåp betar korna som tillhandahåller mjölken. Bordsvattnet som serveras stilla eller kolsyrat, hämtas från vår egen grundvattentäkt. Svampen plockas i skogarna runt Yngern, en av Sveriges renaste sjöar, och honungen får vi från egna bikupor. Kräftorna fiskas i sjön nedanför restaurangen. De nässlor, örter, rabarber, nypon och syrener som finns i din sallad plockar vi själva på vår mark.

Viltköttet kommer från viltbutiken Åda/Trosa. Rotsaker, frukt och kött köper vi från Åbykvarns Gård i Hölö. Äggen köper vi från en bonde i Sörmland och dessertostarna kommer från Jürss mejeri i Hälleforsnäs.

Genom att vi använder närodlat i så stor omfattning som möjligt kan vi erbjuda en nära, färsk och smakfull måltid samtidigt som vi värnar om miljön och det lokala näringslivet. Det är något som vi är väldigt stolta över.

Restaurangen rymmer upp till 150* sittande gäster och har generösa panoramafönster längs hela matsalen som ger en magnifik utsikt över den stilla sjön. För att få lite avskildhet delar vi av restaurangen med tunna draperier. För sällskap upp till 12 personer har vi en chambre separée, en egen exklusiv matsal också den med stora fönster mot sjön för avskildhet och privata samtal.

Varje vardag serveras dagens lunch. I lunchen ingår en stor, fräsch salladsbuffé, vegetarisk soppa, vårt eget bakade bröd och en varmrätt där säsongens råvaror står i fokus. Efter maten står ekologiskt, rättvisemärkt kaffe och te serverat – och inte minst våra handgjorda chokladpraliner. Sedan är det bara att koppla av en stund vid brasan i vår lounge eller på vår uteservering. Glöm inte att ringa och boka bord på 08-552 410 00 eller via mail till receptionen@bommersvik.se

*Restaurangen rymmer upp till 150 sittande gäster, dock begränsad till max 70 gäster under Coronapandemin

Kontakta

Bommersvik Konferens
Bommersvik
15395 Järna
59.12923619999999, 17.454464899999948
Se karta