Bettna

Berga Gård - Husby Oppunda

Upptäck Berga Gård på Aptitrundan – En fest för smaklökarna!

Välkommen till Berga Gård under Aptitrundan den 25 maj! Upplev det bästa av närproducerat och lokal mat i hjärtat av det Sörmländska landskapet. På Berga Gård värnar vi om djurvälfärd och hållbarhet, och vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa köttprodukter som produceras med omsorg och passion.

Under Aptitrundan bjuder vi på en mängd aktiviteter för hela familjen:

  • Korvgrillning med våra egna, utsökta korvar
  • Hästskjuts genom de natursköna Sörmländska ekbackarna och betesmarkerna där du kan se våra betande kor med kalvar
  • Möjlighet att provsmaka och köpa vårt Gräs- och Naturbeteskött samt andra delikatesser från lokala producenter.
  • Eller varför inte prova de nya glassarna som vi har får hem lagom till när Aptitrundan äger rum.

Ta chansen att träffa oss, Elin och Ulf, och få en inblick i vår gård och produktion. Vi delar gärna med oss av vår filosofi och berättar mer om varför vi tror på hållbart jordbruk och närproducerad ma

Vi ser fram emot att välkomna dig till en dag fylld av god mat och härliga upplevelser! Missa inte chansen att uppleva det bästa av lokalproducerat kött på Berga Gård under Aptitrundan.

Varmt välkomna!

Välkomna till oss! //Elin Beckman

Passa på att besöka Vrena Grönt och  Vilt i Vrena som också deltar under Aptitrundan vårn, det ligger bara fem minuter bort. I närheten har du också Sigridslund Café & Handelsbod (ca 10 minuter med bil)

Hitta till oss:

Berga Gård, Berga Husby-Oppunda AB, Husby-Berga 2 – För att hitta rätt följ skyltar eller koordinater 58,88499 N, 16,76717 Ö

Från väg 53, sväng mot Bettna och sedan vänster mot Vrena, följ skyltar mot Berga Gård.

Från väg 52, sväng mot Husby-Oppunda, följ skyltar och Berga Gård, Bettna-Berga Gård ca 8 km, Vrena-Berga Gård ca 7 km.

Välkomna till oss på Berga!

Gården Berga ligger naturskönt i det Sörmländska böljande landskapet. Det är en omväxlande miljö med åkrar, naturbeten och skog om vartannat.

Det har alltid bedrivits en djurproduktion på gården och idag finns det kor och några få får kvar. Vi bedriver här en produktion där djur och miljö står i fokus och vi försöker hela tiden att utveckla och hitta nya vägar. Det kött vi säljer är ett Gräs- och Naturbeteskött, djuren betar i naturbetesmarker på somrarna och på vintern äter de av vårt egenskördade gräs. Det gör att djuren växer långsamt och främjar vår flora och fauna i de landskap som bibehålls öppna. Vi säljer vårt egna kött och kan erbjuda olika sorters nötdetaljer, korvar och hela köttlådor. Till höstens Aptitrunda hoppas vi på att vi har hunnit klart med det utrymme som ska bli vår nya gårdsbutik.

Vill du köpa kött eller korv av oss hittar du mer info här!

Elin och Ulf