Katrineholm

Båltsnäs Gård | Vilt & Gårdsprodukter

Under Aptitrundan så är du varmt välkommen till oss på BÅLTSNÄS GÅRD utanför Katrineholm. Vi har öppet lördagen 14/9 och Söndagen 14/9 kl. 10-16.
På Båltsnäs KRAV-certifierade Gård kan ni titta på kor samt besöka troférummet med djur från hela världen. I gårdsbutiken kan Ni handla nystyckat lamm- och viltkött, våra goda korvar och burgare. Äta lunch som grillade hjortchorizo, lammkorv samt vildsvinsburgare från vår fina Ofyr. Vi serverar även Siders med kött från gården.
Det går också bra att ta en fika med hembakt kaka. Provsmakning av rökt vilt- och lammkött mm.

VARMT VÄLKOMNA // Kicki & Roffe Pernilla & Jerry

Välkommen till Båltsnäs Gård som ligger 5 km söder om Katrineholm.

Vi som har gården heter Kicki Lekström och Rolf Ramse och vi köpte gården 2009 och har sedan dess byggt ett godkänt slakteri, en gårdsbutik samt rustat en loge med uthyrningslokal för fester och konferenser upp till 120 personer.

I gårdsbutiken säljer vi lamm och viltkött och i slakteriet tillverkar vi lamm- och viltkorv utan tillsatser (sk färskkorv), vi tar även emot vilt från traktens jägare och styckar detta och säljer vidare.

Vi har leveranser av vårt styckade kött och korvar till Stockholm ca 1 ggr per månad. Vi samarbetar också med Min Farm.

På gården finns också ett B&B i ett litet hus med plats för 2-4 personer med kök, sovrum, dusch och toalett.Vill du bo i den vackra sörmländska naturen. Stanna hos oss och upplev livet på landet. Med utsikt över åkrar och ängar ser man får som betar och hör näktergalen sjunga.

Kontakta

Båltsnäs Gård | Vilt & Gårdsprodukter
Båltsnäs gård
641 92 Katrineholm
58.938384, 16.1732322
Se karta

Köp

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Våra produkter