anettes keramik
Strängnäs

Anettes Keramik

Jul i Sörmland – Julpresenten hittar du hos mig!

Välkomna att besöka min Keramikverkstad och butik vid Giresta. Här kan du se mig jobba med leran och även botanisera bland hyllorna, för där finns mycket bruksgods i stengodslera som är perfekt för vällagad mat. Enligt mig förhöjer man värdet på bra mat med unik och handgjord stengods keramik. Inför julen är min hyllor fulla med presenter som kan passa både gamla och ung. Kom förbi så får du se om du hittar något du gillar. 

Kar du frågor når du mig på: anetteskeramik@gmail.com

För öppettider i min keramikverkstad: http://www.anetteskeramik.nu

//Anette

Välkommen till min lervärld!

Mitt verktyg är inte en visp eller kniv men jag använder mig av recept för att få till de glasyrer jag gillar av naturliga mineraler som blir kemin. Det är jag som måste göra bra glasyrer för att skapa något vackert och unikt.
Ni vet väl att man äter med ögonen ….. eller?

Jag skapar allt från rustik till elegant keramik då jag blir förtrollad och inspirerad av kontraster och är under ständig utveckling då jag drivs av lust och nyfikenhet.

Detta är en småskalig keramikproduktion, unik och handgjord, skapad av mina händer utan mellanhänder.

Keramikern Anette Bjurlén, bor och verkar i Stallarholmen. Formger och tillverkar bruksgods med matsäker egentillverkad glasyr.
Samarbetar ofta med kunden för att få fram den önskvärda formen och glasyren med fokus på det unika och hållbara. Skapar även konstverk med hjälp av olika metoder som t ex raku.
Ateljéförsäljning samt möjlighet till att anmäla sig till olika teknikkurser finns.

Varmt välkommen!

Kontakta

Anettes Keramik
Giresta Tallberg
64594 Strängnäs
59.349026935452, 17.179326874164
Se karta

Köp

Här hittar du information om var och hur du kan köpa våra produkter.

Våra produkter