Bettna

Ändebols gård - Gårdsbutik med kafé & bageri

Ändebols gård är ett litet ekologiskt lantbruk två mil utanför Katrineholm i Sörmland. Vi bevarar ett litet lantbruk och driver det ekologiskt och småskaligt, på ett sätt som inbjuder till en reflektion över hur vår mat produceras.

Våra lamm och kalvar går ute på bete hela sommaren, äter gräs och örter och växer i sin egen takt. Det ger ett välsmakande kött och samtidigt en god biologisk mångfald i våra hagmarker. Allt kött vi producerar är ekologiskt enligt KRAV:s regelverk.

Vi säljer lamm- och nötkött på hösten. Mer information om våra köttlådor finner du i gårdsbutiken och i formuläret här under. Under sommaren har vi ofta fryst lamm- och nötkött i gårdsbutiken.

Gårdsbutik med café och bageri
Här finner du våra egna ekologiska produkter som tomater, gurka och andra grönsaker, allt efter säsong. Det finns också ett stort sortiment av lokala och ekologiska matvaror. Under Aptitrundan Vår finns många sorters tomater från vårt växthus, gurka och en del andra primörer!
Det finns också nybakat bröd från vårt gårdsbageri. Vi har lammskinn från gotlandsfår i vackra grå nyanser under hela året. I gårdsbutiken säljer vi även många andra ekologiska och närproducerade varor. I kaféet serverar vi gott ekologiskt kaffe, smörgåsar och egna bakverk. Det finns också lunch efter säsong, gjord på gårdens egna produkter.
Välkommen till oss önskar familjen Molitor

Säsongsöppet maj-oktober.

Välkommen till oss önskar familjen Molitor!