Efter ett gediget juryarbete har Företagarna Stockholm-Mälardalen  kunnat presentera Hannah Larsson, grundare och ägare av Kvalité Häst & Hund, som Årets Företagare i Sörmland 2020!

Under tisdagsförmiddagen fick Hannah ett överraskande besök då Företagarna Katrineholm-Flen-Vingåkers ordförande, Håkan Bennetoft, Företagarna Stockholm-Mälardalens regionchef, Thomas Byström samt ansvarig projektledare, Kerstin Aviander, avslöjade de glädjande nyheterna och lämnade över statyett, diplom och blomster.

Juryns motivering löd:

Årets företagare Sörmland är en entreprenör med ett extra stort engagemang och ambassadörskap för regionen. I en bransch som brottas med stor konkurrens från e-handel har personen lyckats mycket bra med sin unika satsning på kvalité och samtidigt lyckats sätta orten Flen på kartan genom att vara ett besöksmål med restaurang och café. Med ett stort engagemang för näringslivsfrågor är denna person också framträdande i näringslivsfrågor i kommunen samt ett mycket stort engagemang för ungdomars välbefinnande.

Med kunglig glans driver denna person sitt och sin mors företag mot nya utmaningar och vinster. Ett stort grattis till Årets Företagare Sörmland; Hannah Larsson, Kvalitet Häst och Hund Lida Gård”.

I och med detta får Hannah alltså göra sig redo för en festlig helkväll i Stockholms stadshus den 16 oktober, då riksfinalen av Årets Företagare går av stapeln. Vi önskar henne givetvis all lycka såväl där, som i hennes framtida företagande.

Läs mer på Företagarnas hemsida.

Vi utropar ett högt hurra för Hannah och hennes hårt arbetande gäng på Lida Gård, Flens pärla.

Vill du läsa mer om Hannahs verksamhet och kanske själv boka in ett besök? Läs mer på Lida gårds hemsida!