Skansholmen

 • Screen-Shot-2018-05-07-at-23.25.13-copyScreen-Shot-2018-05-07-at-23.25.13-copy
 • Screen-Shot-2018-05-07-at-23.24.12-copyScreen-Shot-2018-05-07-at-23.24.12-copy

Plats Category: Övernattning och Restaurang

Profile
Profile
Photos
Karta
Recensioner
Närliggande
 • I den storslagna skärgården cirka 5 mil söder om Stockholm ligger den pittoreska Skansholmens Sjökrog. Från menyn serveras havets läckerheter tillsammans med säsongens bästa lokala råvaror. Sommaren går att avnjuta på sjökrogens fantastiska terrass och brygga med utsikt över båtlivet i gästhamnen.

  Stekt strömming med potatispuré, brännvinslingon och brynt smör samt råbiff på svensk oxfilé med klassiska tillbehör och en skvätt cognac är några av de många varmrätter som Skansholmen har att erbjuda. Här finns också intagande förrätter som exempelvis rökt grönmussla med saffransaioli och smörstekt Mörkö lantbröd eller soppa på kantareller och Karl-Johan svamp serverat med blomkålspuré och friterad potatis. Dryckeslistan uppdateras ständigt och har ett rikt utbud av vin och öl och även Sjökrogens eget brännvin.

  Skansholmens Sjökrog ligger på Mörkö och är en lugn oas med marint tema och med mängder av sittplatser både inomhus och utomhus. Hit är det enklast att resa med bil men det finns också möjlighet att ta buss 727 från Tumba pendeltågsstation och sedan åka en 5 minuters färjetur över till Mörkö.

  (Källa: bookatable.se)

   

 • Inga platser hittades

  Vi ber om ursäkt men det finns inga platser i vald kategori. Ändra din sökning och försök igen.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *